headerIV2015.jpg

Billboarding

….uw (reclame) boodschap op uw bedrijfspand geprojecteerd, helder, indrukwekkend & opvallend als bewegende neonverlichting!….

Wetterskip Verkiezingen – 17-2-2015 t/m 18-3-2015.
In aanloop naar de Wetterskip Verkiezingen 2015 werd er 1 maand lang iedere avond geprojecteerd op het pand van het Wetterskip. Het doel was de mensen te motiveren om te gaan stemmen voor de waterschapverkiezingen.


Open dag Landstede – 30 januari 2015.
30 januari was de open dag van de Landstede in Zwolle. Dat werd dit jaar extra onder de aandacht gebracht doordat Intervisual met laser op het gebouw projecteerde. Op deze opvallende wijze werd iedereen welkom geheten bij de Landstede.


Open dag Alfa collega – 28 januari 2015.
De open dag van het Alfa college in Hardenberg werd dit jaar extra onder de aandacht gebracht doordat Intervisual, in opdracht van DPL, op het gebouw met laser aan het projecteren was. Ondersteund met een Skyrose was het in de wijde omgeving duidelijk dat er iets te doen was op het Alfa College.Museumnacht EYE Amsterdam – 1 november 2014.
Op 1 november was het weer tijd voor de museumnacht. Ook EYEfilm in Amsterdam was geopend en om dit extra onder de aandacht te brengen was Intervisual gevraagd om op het bijzondere gebouw een laserboodschap te projecteren. Het witte pand was een ideaal projectieopervlak en bleef dan ook niet onopgemerkt.Projectie voor Movember – 27, 28, 29 & 30 oktober 2014.
De Movember Foundation daagt mannen uit om een snor te laten groeien tijdens Movember (voorheen bekend als november), om gesprekken te starten en cruciale fondsen te werven voor gezondheidsprogramma’s voor mannen. Tot nu toe lieten wereldwijd al meer dan 4 miljoen mannen hun snorren staan, maar we zullen niet stoppen zo lang er serieuze gezondheidsproblemen bij mannen bestaan. Om aandacht voor de actie te vragen zal Intervisual in samenwerking met BKB Het Campagnebureau uit Amsterdam, in 4 steden op markante gebouwen een laserprojectie verzorgen. 27 oktober op het Groninger Museum, 28 oktober op EYE in Amsterdam, 29 oktober op de Maassilo in Rotterdam en 30 oktober op de St. Janskerk in Utrecht.
Projectie op Windmolen – 23 & 24 september 2013.
Op 23 & 24 september verzorgde Intervisual, in samenwerking met Sijmen Hoekstra Exclusive Shows, laserprojecties op de windmolen aan de Treurenburg in Den Bosch. Dat gebeurde in opdracht van de exploitant van de molen, Raedthuys.Op de basis van de molen was een oetel (kikker) geprojecteerd, hét symbool van Oeteldonk, die ophoog klimt, halverwege transformeert tot een vogel, die dan opstijgt en naar het jaartal 2050 vliegt. Dat is het jaar waarin de Bossche ambitie om in 2050 volledig energieneutraal waargemaakt moet zijn. YouTube >> Pers >>


Keiweek 2013 Groningen – 14 & 15 augustus 2013.
Met de start van het nieuwe studiejaar waren in Groningen tijdens de Keiweek de verschillende studentenverenigingen actief om de eerste jaars aan hun te binden. RKSV Albertus Magnus vroeg Intervisual om een doorlopende boodschap van 30 seconden te projecteren op de Grote Markt in Groningen, in de schaduw van de Martinitoren.
De beste wensen namens Electrabel – 22 december 2011.
Vanaf vandaag vieren wij een klein jubileum, we staan voor het 5e jaar op het dak van centrale Harculo. Ook nu wordt de schoorsteen van de centrale als projectievlak van de kerstgroet in laserlicht gebruikt. Vanaf 31 december worden de beste wensen voor het nieuwe jaar geprojecteerd namens Electrabel.
Opening Maxima-centrale, Lelystad – 6 december 2010.
De nieuwe Maxima-elektriciteitscentrale bij Lelystad is op maandag 6 december officieel in gebruik genomen. Daarbij was o.a. minister Maxime Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie aanwezig. De nieuwe centrale staat op de plek van de voormalige Flevocentrale langs de IJsselmeerdijk. Na de openingshandeling werd voor de genodigden met laser de naam van de centrale en moederbedrijf Electrabel op de centrale geprojecteerd.
Projectie op provinciehuis – 5 mei 2010.
Op 5 mei 2010 werd voor de derde keer door Intervisual, in opdracht van de provincie Overijssel, de projectie op het provinciehuis verzorgd. Met het bevrijdingsfestival als decor werden diverse mededelingen op de muren van het gebouw geprojecteerd. Hierbij werd gebruik gemaakt van 1 RGB diode laser en 2 groene diode laser’s.
Welkom op People’s Business – 10 maart 2010.
Op woensdag 10 maart werd de 4e editie van People’s Business gehouden op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Op dit netwerkevenement kunnen ondernemers, bestuurders en kennisinstellingen met elkaar in contact komen en nieuwe klanten bereiken. Een van deze ondernemer’s was Koldijk, die de bezoekers verwelkomde op dit evenement door op het tegenovergelegen gebouw met laser te “schrijven”. Op het einde van de avond werden de bezoekers ook een goede thuisreis gewenst. YouTube >>
De beste wensen namens Electrabel – 23 december 2009.
Alweer voor het vierde jaar op rij wordt de schoorsteen van centrale Harculo in Zwolle bedekt met laserlicht. De komende 10 dagen zal Electrabel langs deze weg iedereen het beste wensen. Ook dit jaar zal de schoorsteen weer in blauw licht worden gezet en ook zullen de 3 Skyspots weer worden ingezet. YouTube >>
Projectie op provinciehuis – 5 mei 2009.
Op 5 mei 2009 mocht Intervisual, net als vorig jaar, in opdracht van de provincie Overijssel de projectie op het provinciehuis verzorgen. Met het bevrijdingsfestival als decor werden diverse mededelingen op de muren van het gebouw geprojecteerd. Hierbij werd gebruik gemaakt van 1 RGB diode laser en 2 groene diode laser’s.
Open dagen Deltion College – 30 & 31 januari 2009.
In Zwolle waren de open dagen van het Deltion College en Intervisual was aanwezig met 2 diode laser’s om dit visueel te ondersteunen. Met een groene diode laser werden de bezoekers welkom geheten bij de entree, terwijl op de afdeling ICT een animatie show werd getoond met een RGB diode laser.
De beste wensen namens Electrabel – 23 december 2008.
De jaarlijkse traditie van Electrabel om de bewoners van Zwolle de beste wensen te doen via laserprojectie op de 110 meter hoge schoorsteen vond dit jaar voor de derde keer plaats. Dit jaar werd de schoorsteen ook in blauw licht gezet en werden er met 3 Skyspots licht over Zwolle gestort. Foto’s >>
Laser op de Peperbus – 9, 10 & 11 december 2008.
Ter introductie van de nieuwe logo’s van het Meander, Thomas A Kempis, het Carolus Clusius college en de Talentstad werd er 3 avonden met 4 lasers geprojecteerd op de Peperbus in Zwolle. Tevens werd er vanaf de scholen met Skyspot’s gestraald richting de Peperbus. Foto’s >>
Projectie op provinciehuis – 5 mei 2008.
Intervisual is door de provincie Overijssel benaderd om tijdens het jaarlijkse bevrijdingsfestival in Zwolle de projectie op het provinciehuis te verzorgen. Met inzet van 2 groene en 1 RGB diode-laser werd de boodschap van de provincie over een breedte van 30 meter geprojecteerd. YouTube >> Foto’s >>
Beste wensen namens Electrabel – 22 december 2007.
Net als vorig jaar is Intervisual benaderd door Electrabel om op de 110 meter hoge schoornstenen van centrale Harculo de beste wensen te projecteren. Ook nu werd de 5 Watt RGB full-color laser ingezet.
Opening Scania Customer centre – 8 november 2007.
Dat het afleveren van een nieuwe Scania truck niet alleen voor de klant een belangrijk moment is, maar ook voor Scania, blijkt uit het feit dat een aparte afdeling is geopend voor dit doel: de Scania customer centre. Bij de opening van deze hal was Intervisual aanwezig met een 5 Watt RGB diode-laser.
Laser bij Hoorn 650 jaar – 17 augustus 2007.
Hoorn bestaat alweer 650 jaar en vrijdag 17 augustus werd, tijdens de kermis van Hoorn, een groot vuurwerk verzorgd. Tergelegenheid van het 650 jarig jubileum was Intervisual present om het jubileum logo te projecteren op de toneeltoren van de schouwburg afgewisseld met het logo van de kermis.
Electrabel – 21 december 2006.
In juli dit jaar was Intervisual gevraagd om tijdens het personeelsfeest van Electrabel ‘Welkom’ op de 110 m. hoge schoorsteen te projecteren. Nu, rond de feestdagen, werden wij opnieuw benaderd om op die zelfde schoorsteen de omgeving prettige feestdagen te wensen.
Projectie op 110 meter hoogte – 7 juli 2006.
7 juli had het personeel van Electrabel een personeelsavond. De meest in het oog springende onderdelen aan de centrale Harculo zijn natuurlijk de twee 110 meter hoge schoorstenen. Om het personeel welkom te heten op hun eigen feest werd m.b.v. laser een boodschap geprojecteerd op deze bijzondere projectievlakken.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube