headerIV2015.jpg

Corporate shows

….maatwerk productie’s, tot stand gekomen in nauw overleg met onze opdrachtgever, bij productpresentatie, openingshandeling, theater, etc.….

Feestweek Zuidbroek – 17 juni 2016.
In Zuibroek was het weer tijd voor ‘Het Mooiste Feest van het Noorden’: Feestweek Zuidbroek 2016. Op de vrijdagavond was Intervisual present om, in opdracht van PGT uit Geesbrug, laser, CO²-jets, vlammen en confetti te verzorgen.


 

Kuiters Idee 3x feest – 12 december 2015.
Bij Kuiters Idee organisatiebureau was er wat te vieren. Er waren maar liefst 3 redenen voor een feest; het bureau bestond 15 jaar, Wil Kuiters was 60 jaar geworden en Jan & Will waren 10 jaar samen. Reden genoeg om het jaar feestelijk af te sluiten. Intervisual was gevraagd om de avond af te sluiten met een laserpresentatie waarin mijlpalen nog eens werden benoemd met natuurlijk het nodige lasergeweld in de 3 dimensionale laser effects.

 

Rabobank regio Arnhem ledendag – 4 december 2015.
Op vrijdag 4 december waren de leden van Rabobank regio Arnhem in het in wintersfeer omgetoverde Openluchtmuseum te Arnhem bijeen voor een feestelijke ledendag. Intervisual verzorgde de spectaculaire afsluiting middels een lasershow in combinatie met drumwerk van Crescendo uit Zevenaar. Tevens verzorgden we het verlichten van de drumact, sprekers en tramremise en het geluid voor de lasershow en de sprekers…

 

10 jaar TRS Schuinesloot – 12 september 2015.
Al jaren staat in het 2e weekend van september de boel op z’n kop in Schuinesloot. Dan is het namelijk tijd voor de jaarlijkse Trekkertrek Rommelcross. Dit jaar was de 10 edtitie en dus tijd voor wat extra’s. Op de zaterdagavond was er ruimte ingepland voor een lasershow. Intervisual is al jaren betrokken bij het evenement als sponsor van de Skylight, maar dit jaar mocht er extra uitgepakt worden met een lasershow.

 

Festival De Vecht – 15 augustus 2015.
In Ommen werd aan het eind van de vakantie het Festival De Vecht gehouden. Op zaterdag 15 augustus werd vanaf een drijvend podium het publiek verrast op een spectaculair concert met Opera della Casa, The Bluebettes, Berget Lewis en Woodstock the Story. Van (licht) klassiek via golden oldies uit de sixties naar swingende soul. Met als klap op de vuurpijl de hoogtepunten van het legendarische Woodstock festival, met muziek van o.a. Joe Cocker, Jimi Hendrix, Creedence Clearwater Revival, Jefferson Airplane, Santana, Janis Joplin en The Who. Een topshow met een topcast! Afsluitend werd vanaf het podium een lasershow verzorgd door Intervisual, welke met veel enthousiasme door het publiek werd ontvangen.

 

70 jaar bevrijding – 5 mei 2015.
Net als in 1995 en 2005 werd in Raalte ook dit jaar stil gestaan bij de bevrijding van Nederland met een groot evenement. 70 jaar vrijheid werd gevierd met het thema: 4 de vrede. Het parkeerterrein van de Leeren Lampe was voor de gelegenheid omgedoopt tot festivalterrein 4 de vrede . Als afsluiting van een dag van activiteiten stond de uitvoering van het speciaal voor deze dag geschreven muziekstuk. Het was, net als de voorgaande edities, van de hand van Raaltenaar Hans Groen. Intervisual was weer gevraagd om dit visueel te ondersteunen met laser, waarbij 6 lasers werden ingezet.

 

100 jaar Welch Allyn – 25 april 2015.
Welch Allyn is opgericht in 1915 en vierde daarom dit jaat hun 100 jarig jubileum. In opdracht van Tribe boekingen was Intervisual gevraagd om een laserpresentatie samen te stellen waarin het verhaal van het jubilerende bedrijf werd verteld. In samenspraak met de klant werd een mooie presentatie gemaakt waarin uiteraard de 3-dimensionale effecten niet ontbraken.

 

Opening knooppunt N307 & N50 – 16 februari 2015.
Ter bevordering van de doorstroming van het verkeer is het knooppunt N307 en N50 gereconstrueerd. Voor de opening van het knooppunt was Intervisual gevraagd om een laserpresentatie samen te stellen waarin het projectteam en uitvoerders werden genoemd alsmede de uitgevoerde werkzaamheden. Via een openingshandeling met een ouderwetse handpomp werd het startsignaal gegeven voor de lasershow.

 

Kick-off Reggefiber Nijverdal – 7 februari 2015.
In navolging van Hoogeveen krijgen de bewoners van Nijverdal ook de mogelijkheid om te kiezen voor glasvezel en Reggefiber was 7 februari in het ZinIn theater in Nijverdal om de mensen over de voordelen van glasvezel te informeren. In samenwerking met BPM werden de gasten verrast op een laserpresentatie.

 

Kijk op Contict – 29 januari 2015.
Op 29 januari heeft de ‘Kijk op Contict’ plaatsgevonden, waarbij het nieuwe pand op feestelijke wijze werd geopend. Intervisual was gevraagd de feestelijkheden met laser te ondersteunen. het publiek werd op 3-dimensionale effect shows verrast rondom een videopresentatie. Aansluiten werd het bedrijfslogo gedurende het feest geprojecteerd.

 

Kick-off Reggefiber Hoogeveen – 17 januari 2015.
In Hoogeveen krijgen de bewoners ook de mogelijkheid om te kiezen voor glasvezel en Reggefiber was zaterdag 17 januari in de Tamboer in Hoogeveen om de mensen over de voordelen van glasvezel te informeren. In samenwerking met BPM werden de gasten ieder uur verrast op een laserpresentatie.

 

Eindbedrag Glazen Cafe – 22 december 2014.
In navolging van het Glazen Huis wordt in Vroomshoop, om het jaar, het Glazen Cafe georganiseerd waarbij dj’s geld inzamelen voor Het Glazen Huis. Dit jaar was Intervisual gevraagd om bij het onthullen van het eindbedrag aanwezig te zijn. In samenwerking met O.C De Doppe, DLP en Brandweer Vroomshoop, werd tijdens de eindshow het eindbedrag bekend gemaakt: het Glazen Cafe had maar liefst € 31.593,51 ingezameld voor het Glazen Huis!

 

Afscheidsconcert Only Seven Left – 20 december 2014.
Op 20 december was het dan zover, het afscheidsconcert van Only Seven Left. De groep begon ooit in een grijs verleden als een poppunk band maar was doorgegroeid tot een onweerstaanbare dansbare popmachine. Maar na 10 jaar heeft de band besloten te stoppen. In ‘De Vorstin’ in Hilversum, werd het aller laatste concert gespeeld en Intervisual was aanwezig om het afscheid te ondersteunen met laser.

 

Opening nieuwbouw Banzo – 12 & 13 december 2014.
Op vrijdag 12 en zaterdag 13 december werd het nieuwe bedrijfspand van Banzo, in Hoogeveen, feestelijk geopend. Op 12 december werden de zakenrelaties ontvangen in het nieuwe pand terwijl op zaterdagmiddag de bouwers werden bedankt voor hun inzet. Op zaterdagavond waren tenslotte de familie & vrienden aan de beurt. In samenwerking met Coelenhage uit Wezep werd voor de gelegenheid een laserpresentatie gemaakt waarin de activiteiten van Banzo werden weergegeven, uiteraard gevolgd door een 3 dimensionale stralenshow.

DNO netwerkavond bij Intervisual – 22 oktober 2014.
De Netwerkonderneming bestaat uit een groep van ruim 50 actieve ondernemers uit heel verschillende vakgebieden, die elkaar regelmatig ontmoeten om over hun werk te praten. Hierdoor kan ieder op een prettige manier netwerken met collega-ondernemers. Woensdag 22 oktober mocht Intervisual de Netwerkonderneming verwelkomen aan de Marsweg. Na een kleine presentatie, die uiteraard werd afgesloten met een lasershow, werd er in een onspannende sfeer genetwerkt, wat op special verzoek nogmaals werd onderbroken voor een toegift-lasershow. 

Arla Foods Nijkerk – 15 & 16 september 2014.
Na de ingebruiksname van een nieuwe productielijn en bijbehorende software in in het duitse Pronsfeld en Upahl was nu de vestiging in Nijkerk aan de beurt. Ook nu in samenwerking met Sijmen Hoekstra Showdesign waarbij als onderdeel van de openingshandeling lasers werden ingezet van Intervisual om een mooi laserlijnenspel in de productiehal te projecteren. 

Zaterdagavond Hoogeveen Culinair – 23 augustus 2014.
In het weekend van 23 & 24 augustus werd in Hoogeveen, in het Burgemeester Tjalmapark, het evenement Hoogeveen Culinair gehouden. Bij de editie van 2014 mocht Intervisual de zaterdagavond voorzien van een lasershow. Over de parkvijver werd er geprojecteerd op een waterscherm en met inzet van 5 lasers werden de 3-dimensionale effecten over het enthousiaste publiek uit gestort.

 

Opening MyCUBY bij De Mors Rijssen – 13 & 14 juni 2014.
Vrijdag 13 juni is bij De Mors Rijssen, onder grote belangstelling van ongeveer 100 genodigden, de nieuwe fabriekshal voor de -myCUBY- officieel geopend. Voor de opening en de open dag op zaterdag werden de bezoekers verrast op een laserpresentatie waarin de activiteiten van MyCuby werden weergegeven. De volledige productie, inclusief licht en geluid, werd verzorgd door Intervisual.

 

Inbedrijfname productielijn Arla Foods – 4 mei 2014.
In het duitse Pronsfeld werd 4 mei een nieuwe productielijn en bijbehorende software in gebruik genomen van Arla Foods. Sijmen Hoekstra Showdesign was gevraagd hier een bijzondere gelegenheid van te maken. Als onderdeel van de openingshandeling werden lasers ingezet van Intervisual om een mooi laserlijnenspel in de productiehal te projecteren. De productielijn in Upahl werd aansluitend op 25 juni geopend.


 

Personeelsfeest Evenementenhal – 2 mei 2014.
Het personeel van de Evenementenhal in Hardenberg mocht weer een avond genieten in het kader van het personeelsfeest. Dit keer was het thema “White Party” en Intervisual was weer present om het feestgedruis van het nodige lasergeweld te voorzien.

 

Laser tijdens paasfoor Diksmuide (B) – 19 april 2014.
In het Belgische Diksmuide werd tijdens de Paasfoor op paaszaterdag het traditioneel vuurwerk voor het eerst vervangen door een lasershow. Gedurende 20 minuten werden er driedimensionele projecties synchroon met bijpassende muziek gepresenteerd. Naar het einde toe werd een groot doorzichtig scherm uitgerold zodat de laserstralen vloeiend overgingen in een animatieshow. De lasershow startte om 22 uur.

 

Heerenzitting op herhaling – 2 februari 2014.
Na afwezigheid van enkele jaren mocht Intervisual dit jaar voor de vierde keer bijdragen aan de Sassendonkse Heerenzitting. Met laser werden de sponsoren en hoofdsponsor getoond en tevens werd er met 3 full-color lasers visueel bijgedragen met mooie 3-dimensionele effecten.


 

New Years Event – 04 januari 2014.
De gemeente Hechtel Eksel in België opend het nieuwe jaar traditioneel met vuurwerk. Dit jaar wilde de gemeente een andere start en Intervisual werd door VDS uit Liempde gevraagd een laserproductie te maken. Het resultaat was een outdoorproductie met laser, een groot projectiescherm, geluid en effectvuurwerk.

 

Kick-off Reggefiber Doetinchem – 26 november 2013.
De Reggefiber tour werd dinsdag 26 november vervolgt in het Amphion0314 in Doetinchem waar ook werd begonnen met de verkoop van glasvezelaansluitingen. De avond werd wederom geopend met de Reggefiber maatwerkproductie waarin de activiteiten en plannen van Reggefiber met laser werden geprojecteerd gevolgd door een 3-dimensionale stralenshow.

 

Kick-off Reggefiber Zwolle – 25 november 2013.
De Reggefiber tour was maandag 25 november toe aan de derde editie enwel in het Cultuurhuis in Zwolle waar werd begonnen met de verkoop van glasvezelaansluitingen. De avond werd wederom geopend met de Reggefiber maatwerkproductie waarin de activiteiten en plannen van Reggefiber met laser werden geprojecteerd gevolgd door een 3-dimensionale stralenshow.

 

Kick-off Reggefiber Dieren – 21 oktober 2013.
Net als in Apeldoorn gaat Reggefiber in Dieren beginnen met de verkoop van glasvezelaansluitingen. Nu werd de kick-off extra impact meegegeven in het Theothorne. De avond werd geopend met een maatwerkproductie waarin de activiteiten en plannen van Reggefiber met laser werden geprojecteerd gevolgd door een 3-dimensionale stralenshow.

 

Veldkamp 25 jaar – 5 oktober 2013.
Zaterdag 5 oktober was er heel wat te vieren bij Veldkamp in Raalte. De oprichter was 65 geworden, het bedrijfspand was helemaal verbouwd en het bedrijf bestond 25 jaar. In de Leeren Lampe in Raalte werd dit alles gevierd met diverse activiteiten waaronder een lasershow waarin de geschiedenis van Veldkamp werd samengevat. Uiteraard werd dat gevolgd door een stralenshow en afgesloten met serpetines!

 

Kick-off Reggefiber Apeldoorn – 23 september 2013.
In Apeldoorn gaat Reggefiber beginnen met de verkoop van glasvezelaansluitingen. Om de kick-off extra impact mee te geven werd in het Omnisport in Apeldoorn de avond geopend met een maatwerkproductie waarin de activiteiten en plannen van Reggefiber met laser werden geprojecteerd gevolgd door een 3-dimensionale stralenshow. Pers >>

 

OCG op bezoek – 23 mei 2013.
23 mei kregen Intervisual bezoek van OCG Zwolle. In samenwerking met Sijmen Hoekstra Showdesign werden de leden van OCG bijgepraat over alle diensten die zowel Intervisual, als Sijmen Hoekstra kunnen leveren. Daarbij werd natuurlijk ook een lasershow getoond en aansluitend verzorgde een muzikaal duo uit de stal van Sijmen een muzikale afsluiting. Pers >>

 

Opening nieuw bedrijfspand BPM – 15 mei 2013.
Op woensdag 15 mei werd het nieuwe bedrijfspand van BPM Media & Entertainment Facilities geopend. Bij zo’n moment hoort natuurlijk wel wat spektakel en daarvoor werd dan ook gezorgd. Intervisual was benaderd om de openingshandeling met laser te ondersteunen en als collega’s waarmee wij regelmatig samenwerken stelde wij dit voor de gelegenheid beschikbaar, inclusief de stadiumshots aan het einde van de show. Wij wensen BPM het beste in hun nieuwe onderkomen!

 

Sport Feest Tilburg – 19 april 2013.
Op vrijdag 19 april organiseerde NOC*NSF en de gemeente Tilburg het Sport Feest. Een exclusieve wervelende feestavond vol sport en entertainment voor genodigden! Het Sport Feest vond plaats in het sportcomplex T-Kwadraat in Tilburg en werd lasertechnisch ondersteund door Intervisual.

 

Opening Techniekparel Den Helder – 18 april 2013.
Na maanden voorbereiden en anderhalve week noeste arbeid, openden gedeputeerde van Economische Zaken Jan van Run, voorzitter van het College van Bestuur Aad de Wit, directeur van Tetrix Techniek opleidingen Henk Kempes en directeur Paul Koop van Quercus Technical Services de Techniekparel in Den Helder met een flitsende lasershow verzorgd door Intervisual.


 

Ondernemerspluim 2013 – 6 april 2013.
Op zaterdag 6 april werd in de ambiance van de tent van Circus Renz de ondernemerspluimen 2013 uitgereikt. Met het thema: Cirque des Affaires werden de winnende ondernemers uit de Uden, Volkel en Odiliapeel in het zonnetje gezet. Bij de uitreiking werd met behulp van de Intervisual lasers de namen onthuld. Aansluitend werd er een laserpresentatie getoond ter afsluiting van de avond.


 

De Leeren Lampe start 2013 met laser! – 1 januari 2013.
De Leeren Lampe had ook dit jaar weer een goede start van het nieuwe jaar. Tijdens een goed bezochtte New Years Party 2013 werd met inzet van 3 lasers het nodige spektakel los gelaten op de feestgangers.

 

Nieuw logo voor BSTH – 22 november 2012.
Op 22 november was de onthulling van de nieuwe huisstijl van The Belgian Society on Thrombosis and Haemostasis. Bij de onthulling van het nieuwe logo in Antwerpen was Intervisual gevraagd een maatwerkpresentatie samen te stellen waarbij afscheid werd genomen van het oude beeldmerk en het nieuwe logo te presenteren.


 

Opname Hi-commercial – 4 september 2012.
4 september waren de opnames voor een nieuwe Hi-commercial. De opnames waren outdoor en in een rumiloods in Amsterdam op de muziek van de Party Animals met ‘Have you ever been Mellow’. Terwijl een zwarte gabber de boel afbreekt zorgt Intervisual met inzet van 2 groene lasers voor de ultieme gabbersfeer tijdens de flashback. Sinds 18 september is de commercial te bewonderen op tv. YouTube >>

 

Opening studiejaar Demos – 23 augustus 2012.
In het beursgebouw in Eindhoven was 23 augustus de opening van het studie jaar 2012-2013. Ruim 6000 studenten waren aanwezig bij deze gelegenheid onder leiding van studentenvereniging Demos. In samenwerking met WSS sloot Intervisual het officiële gedeelte af met een beamshow op de muziek van Afrojack en Aviici.

 

Worldfestival Parade Brunssum 2012 – 11 juli 2012.
Van 6 t/m 11 juli was het in Brunssum tijd voor de Worldfestival Parade Brunssum 2012 – Digging & Dancing. Tijdens dit festival zijn er talloze optredens en uitvoeringen van artiesten vanuit de hele wereld. Op de sluitings avond was er een licht en lasershow in het Vijverpark waarbij Intervisual het laserdeel mocht verzorgen.
Pers >>

 

Kwekel 75 jaar! – 23 juni 2012.
Het statige kasteel Ammersoyen in Ammerzoden was zaterdag 23 juni het decor voor het 75-jarig jubileumfeest van installatiebedrijf Kwekel B.V. In opdracht van VDS uit Liempe werd door Intervisual een lasershow verzorgd. Daarnaast konden de gasten ook nog genieten van optredens van Jeroen v.d. Boom en Glanis Grace.

 

 

Samenloop voor hoop Zwolle – 16 juni 2012.
Op 16 juni 2012 was er voor het eerst een Samenloop voor Hoop in Zwolle. Vanaf het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10 in Zwolle startte een 24 uur durende wandelestafette voor jong en oud van ’s middags 16.00 uur tot de volgende dag, 17 juni 16.00 uur. Solidariteit met (ex) kankerpatiënten (survivors), amusement en een indrukwekkende kaarsenceremonie. Met de steun van teams, vrijwilligers en sponsoren werd geld ingezameld voor het KWF. Voor de nachtelijke uren werd door Intervisual een Skyspot beschikbaar gesteld.

 

Bedrijfsfeest CSE – 2 juni 2012.
Zaterdag 2 juni vierde in Partycentrum ‘De Toren’ te Heeswijk-Dinther Cargo Service Europe haar 2 jarig bestaan. De avond werd geopend met een spectaculaire lasershow waarna orkest Tilt het stokje overnam. Met optredens van Django Wagner, George Baker, Dj Paul Elstak, Xander de Buisonjé en Frans Duijts werd het een gedenkwaardig (bedrijfs)feest.

 

Personeelsfeest Evenementenhal – 27 april 2012.
De Evenementenhal in Hardenberg verzorgt veel feesten en bij o.a. de Pump up the 90’s-reeks is Intervisual de vaste leverancier van het lasergeweld. Wanneer het personeel zelf een (personeels)feest viert dan moet dat natuurlijk ook een spetterend feest worden. Voor deze gelegenheid vertrok Intervisual richting Itterbeck in Duitsland om de feestavond met lasers te ondersteunen.

 

15 jaar Arcabo – 27 april 2012.
Bouwer van mobiele bungalows en chalets Arcabo viert dit jaar hun 15 jarig jubileum. De gelegenheid werd gebruikt om dealers, leveranciers en klanten uit te nodigen voor een jubileumfeest waarbij Intervisual was gevraagd de dag af te sluiten met een maatwerk lasershow aangevuld met SFX: de Flame FX’s en de Stadium Shots.

 

Ondernemersclub Marslanden op bezoek – 22 maart 2012.
Afgelopen donderdag had Intervisual de collega’s van de ondernemersclub Marslanden op bezoek. Als lid van deze club is het gebruikelijk dat de leden elkaar uitnodigen voor een bezoek aan het bedrijf en nu mochten wij ruim 70 collega ondernemers verwelkomen. Na een presentatie over het onstaan van Intervisual en haar activiteiten werd er natuurlijk ook een lasershow gepresenteerd. Aansluitend was er een buffet voor de gasten, alles voortreffelijk geregeld door de B2B afdeling van de ondernemersclub.

 

Het HartLongCentrum verhuist – 10 februari 2012.
De nieuwbouw van de Isalaliniek aan de dokter van Heesweg vordert gestaag en de verschillende afdelingen zullen straks verhuizen naar hun nieuwe onderkomen. De hart- en longafdeling zullen als HartLongCentrum ook hun intrek nemen en gezamelijk werd in de Buitensoos stil gestaan bij de ophande zijnde verhuizing. Intervisual was gevraagd om de gelegenheid met laser te ondersteunen.

 

De Leeren Lampe viert 02:12 2012! – 1 januari 2012.
De Leeren Lampe had tijdens oud & nieuw de deuren geopend voor feestvierders in de regio om het nieuwe jaar goed in te starten. Tijdens deze feestelijkheden waren er 3 lasers opgesteld voor nog meer visueel geweld. Om 02:12 werd er ook nog een show gestart, speciaal voor de gelegenheid geprogrammeerd.

 

Frans Beijaard met de vut! – 21 december 2011.
Sinds 1 augustus 1985 is Frans Beijaard werkzaam bij Schutte bouw en op 31 december 2012 gaat de technische directeur met de VUT. Daar hoort natuurlijk een afscheidsfeest bij en dit was 21 december. Frans werd van huis gehaald en naar de zaak gebracht waar een ereboog van bouwmaterialen was gemaakt. Na de toespraak van de directeur werden Frans en zijn gasten verrast op een laserpresentatie waarin grote projecten uit Frans zijn carriere werden benoemd.

 

RVS wordt Nationale Nederlanden – 15 december 2011.
Al sinds enige jaren opereert RVS verzekeringen onder de vlag van Nationale Nederlanden, maar vanaf 2012 zal de naam RVS verdwijnen en volledig opgaan in Nationale Nederlanden. Deze bijzondere gelegenheid mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en Intervisual was aanwezig om dit bijzondere moment met een laserpresentatie te ondersteunen.

 

Succesvolle dag bij VSCO’61 – 19 november 2011.
Het was een drukke dag bij VSCO’61 op zaterdag – 19 november op Sportpark De Heughte. Niet alleen werd de derby VSCO’61 tegen ’t Harde gespeeld, de jaarlijkse bazaar gehouden en vond er een spectaculaire lasershow plaats. Deze kon helaas op 10 september, na afloop van de taptoe, niet doorgaan wegens een technische storing en snel naderend onweer. De belangstelling hiervoor was erg groot en de reacties uitermate positief. Een bijzondere en fraaie afsluiting van het vijftigjarig jubileum van VSCO’61 (bron: www.vsco.nl).

 

Opening parkeergarage Houtwal – 14 oktober 2011.
In het centrum van Harderwijk is een parkeergarage gebouwd met een bijzondere eigenschap, je ziet hem niet. De parkeergarage bevat zes parkeeretages ruim 17 meter onder NAP! 450 parkeerplaatsen zonder een blok beton in het centrum van Harderwijk. Intervisual was gevraagd om de officiele opening met laser, geluid en lichteffecten te ondersteunen. In een maatwerkshow werden de feiten en voordelen van de Houtwal gepresenteerd en dat werd natuurlijk gevolgd door een 3D beamshow.

 

Opening pand Janson Bridging – 24 september 2011.
Janson Bridging in Hank is al bijna 40 jaar actief in het leveren van tijdelijke bruggen, ponton’s en roro’s. Met vestigingen in 8 europese landen is Janson tevens de grootste van Europa. Op 24 september werd het nieuwe pand feestelijk geopend. In de, tot feestzaal omgebouwde, fabriekshal waren ruim 400 genodigden getuige van een lasershow waarin de geschiedenis en activiteiten van Janson Bridging werd gepresenteerd. YouTube >>

 

De Leeren Lampe 1 jaar! – 2 september 2011.
Nadat de Leeren Lampe 2,5 jaar gesloten was geweest werd op 2 september 2010 de horecagelegenheid in Raalte door de nieuwe eigenaar feestlijk geopend. Afgelopen weekend was dit dus alweer een jaar geleden. Om dit te vieren was dit weekend de vrijdag en zaterdagavond in het teken van het (mini) jubileum. Voor de gelegenheid was Intervisual aanwezig om beide avonden een lasershow te verzorgen.

 

De Pol 45 jaar – 31 augustus 2011.
Speeltuin de Pol in Veenenedaal bestaat dit jaar 45 jaar en om dit te vieren is er een speciale f(b)eestweek georganiseerd van 31 augustus t/m 3 september. Op 31 augustus stond de spectaculaire opening gepland met oudst levende lid van de speeltuin. Na een druk op de startknop werden met een luide knal streamers afgeschoten verzorgd door Intervisual.

 

Pompdagen 2011 – 17 augustus 2011.
De eerste keer dat Intervisual betrokken was bij de opening van de Heinoose Pompdagen was tijdens het 20 jarig jubileum in 2006. Dit jaar was de 25e editie aan de beurt. Vanwege het jubileum werd er natuurlijk wat extra’s verwacht en daarom werden er FlameFX’s in de show verwerkt en 2 Stadium Shots om deze editie een extra feestelijk tintje te geven.

 

Introductie Climarad 2.0, Oldenzaal – 7 april 2011.
Donderdag 7 april waren ruim 200 genodigden aanwezig bij de introductie van de ClimaRad 2.0 in Oldenzaal. ClimaRad is een unieke (gepatenteerde) combinatie van intelligente gebalanceerde ventilatie met de comfortabele warmte van een fraaie design-radiator. ClimaRad is ontwikkeld als antwoord op de steeds toenemende eisen op het gebied van energiebesparing, binnenmilieu en comfort. In ieder vertrek realiseert de ClimaRad zo een optimaal klimaat waarbij de binnenlucht kwaliteit is gegarandeerd en de energiebesparing is gemaximaliseerd. Om de introductie extra spectaculair te maken was er, ism de mensen van Live Gigs, een multimediaproductie samengesteld waarin video, audio en laser samenvloeide tot een dynamische presentatie die werd afgesloten met de onthulling van de ClimaRad 2.0

 

Koppeling Twence & Akzo Nobel – 24 januari 2011.
Maandag 24 januari 2011 werd in Hengelo de koppeling tussen de Twence centrale en AkzoNobel officieel geopend. Na het startsein door minister Maxime Verhagen werd met licht de 2,5 kilometer lange stoombuis tussen de Twence centrale en AkzoNobel uitgelicht waarna, bij aankomst bij de AkzoNobel fabriek een stoompluim de lucht in ging. Aansluitend werd er een korte laserpresentatie op de wand van de fabriek geprojecteerd. Het geheel werd gefilmd en getoond aan de gasten in de Twence centrale. De hele productie was in handen van Intervisual.

 

Opening IISPA, topsporthal, Almelo – 18 november 2010.
Nederland is een topsporthal rijker, de Internationale IndoorSPort Accommedatie Almelo, kortweg de IISPA. Donderdag 18 november werd de hal feestelijk geopend, waarbij de presentatie in handen was van Maarten Tip. Diverse vertegenwoordigers van de overheid alsmede een bezoek van Olympisch kampioen Mark Huizinga vertelden de bezoekers het belang van een goede (olympische) sporthal voor de sport in Nederland. Aansluitend werd de sleutel van de hal overgedragen aan de sporters die de hal gaan gebruiken waarop een lasershow volgde. Naast de 3 kleurenlasers werd de geluidsinstallatie, video en de Stadium Shots ingezet op deze productie, onder de algemene leiding van Distigon’s Nick Thies. Foto’s >>

 

GildenEvent2010, Cinemec, Ede – 1 november 2010.
Koksgilde, Gastvrijheidsgilde en de Vrienden van de gilden organiseerde een exclusief event met nationale en internationale topvakmensen voor vakmensen in horeca, zorg, catering en recreatie. Het event vond plaats op maandag 1 november in Cinemec in Ede. Intervisual was gevraagd om de opening van het event, alsmede de introductie van de verschillende sprekers, door middel van een multi media productie van laser en video te ondersteunen. Pers >>

 

Interbad 2010 Stuttgart – 13 t/m 16 oktober 2010.
Microsalt is een bedrijf dat zich bezig houdt met toepassing met zout waar middels een machine zout wordt vermorzeld tot kleine onzichtbare deeltjes. Het fijne zout heeft een bepaalde uitwerking op astma en taaislijm ziekte patiënten wat onder andere de ademhaling vergemakkelijkt. Om dit micro kleine zout tijdens de beurs Interbad 2010 te visualiseren is een groene diodelaser ingezet welke door Intervisual is geleverd.

 

Beurs Alliantie SSC – 12 oktober 2010.
Om zich tijdens een beurs te onderscheiden van de overige standhouders heeft de afdeling SSC van de Alliantie gekozen voor het gebruik van laser. Om hun product aan te prijzen werd een animatie geprogrammeerd die op de beursdag aan de bezoekers werd getoond. Op het videoscherm werd met een RGB laser de boodschap gepresenteerd.

 

100 jaar PEC / FC Zwolle – 9 oktober 2010.
Fc Zwolle (voorheen PEC) bestaat dit jaar een eeuw en zo’n belangrijk moment mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Op 9 oktober werd in het fc Zwolle Stadion een galadiner gehouden waar de historie van 100 jaar PEC & FC Zwolle ruim aan bod kwamen. De avond werd geopend met een lasershow van Intervisual met inzet van 1 RGB en 2 groene diodelaser’s.

 

Opening congres DSNR, Jaarbeurs – 7 oktober 2010.
Woensdag 7 oktober was de start van het eerste congres van de Dutch Society of NeuroRehabilitation (DSNR) in samenwerking met de WCN (werkgroep CVA Nederland) over het functioneel herstel na een beroerte en de rol van spasticiteit. Dit congres werd gehouden in de Jaarsbeurs in Utrecht en de opening werd ondersteund met een lasershow met inzet van 1 RGB en 2 groene laser’s.

 

Kick-off maatschappelijke stage. – 28 september 2010.
Dinsdag 28 september was de kick-off van de maatschappelijke stage voor leerlingen in Elburg en Nunspeet. Net als vorig jaar was Intervisual gevraagd dit te ondersteunen met laser. Op beide lokatie’s werden de leerlingen verrast op een lasershow waarin de mogelijkheden van een maatschappelijk stage werden getoond.

 

Landstede Sportcentrum Zwolle – 25 september 2010.
Zaterdag 25 september was de kick-off van een hele week openingsactiviteiten van het Landstede Sportcentrum. Net als tijdens de bouw-bezichtiging in december 2009 was Intervisual ook nu weer gevraagd om de feestelijkheden te ondersteunen met een lasershow. Met inzet van 1 RGB full-color laser en 2 groene laser’s werd het aanwezige publiek verrast op een flitsende 3-dimensionale lasershow. Tevens werden er 2 Stadium Shots ingezet toen burgemeester Meijer een bovenmaatse gouden sleutel in een slot stak en daarmee het Landstede Sportcentrum opende. Pers >>  YouTube >>

 

Pompdagen 2010 – 18 augustus 2010.
Onze, ondertussen, jaarlijkse traditie om aanwezig te zijn bij de openingsavond van de Heinoose Pompdagen is alweer voor het vijfde jaar een feit. Op de woensdagavond werd deze 24e editie met een nieuw ingericht hof van Rakhorst wederom spectaculair geopend met een lasershow van Intervisual. Net als voorgaande jaren werd om 23:00 uur een lasershow gestart waarin de feestelijke activiteiten voor de komende dagen waren verwerkt, gebruikmakend van 1 full-colour laser en 2 groene laser’s.

 

familie Boerhof 40 jaar getrouwd- 29 mei 2010.
Miep & John Boerhof gaven elkaar op 29 mei 1970 het ja-woord en dat was deze zaterdag precies 40 jaar geleden; reden voor een groot feest. Hun gemeenschappelijke liefde voor GA Eagles maakte de lokatie geen moeilijke keuze: De Adelaarshorst, het stadion van “hun” club. Voor een knallend einde van de avond werd gekozen voor een lasershow van Intervisual. Vanaf het veld werden de gasten verrast op een show waarin de familie Boerhof en hun hobby’s op een groot projectiescherm werden voorgesteld, gebruik makend van 2 RGB laser’s en 2 groene laser’s. Ook de geluids installatie werd door Intervisual geleverd.

 

Opening nieuw pand Overhoff – 19 maart 2010.
Vrijdag 19 maart 2010 was de officiële opening van het nieuwe pand van Overhoff telecommunicatie & dataservices. Op de nieuwe lokatie in Zwolle waren relatie, vrienden en familie uitgenodigd om de ingebruik name van het pand te vieren. Intervisual mocht de openingshandeling kracht bij zetten met een flitsende lasershow. Aansluitend werd er buiten een laser opstelling opgebouwd om aan het eind van de receptie de vertrekkende gasten te bedanken en een wel thuis te wensen.

 

Personeelsfeest Scania – 13 maart 2010.
De personeelsvereniging van Scania had zaterdag 13 maart 2010 geprikt als datum voor het personeelsfeest. Partycentrum Coelenhage te Wezep was de feestlocatie en Intervisual mocht aantreden met 1 full-color laser en 2 groene laser’s terwijl buiten 2 Skyspot 4000 de omgeving liet weten dat er wat te vieren was.

 

Zumbathon in Nijkerk – 13 maart 2010.
Zaterdag 13 maart 2010 werd de eerste Zumbathon 2010 gehouden in sporthal Corlaer in Nijkerk. Dit vier uur durende evenement was de eerste in een reeks en het begon gelijk goed want het was helemaal uitverkocht. De kinderboerderij, die als goed doel was verbonden aan de Zumbathon, was hier uiteraard blij mee! Intervisual was benaderd om ‘hèt ZUMBA-evenement van 2010’ visueel te ondersteunen. Met inzet van 2 laser’s werden de activiteiten op de vloer live ondersteund met lasereffecten.

 

Opening restaurant Poppie’s, Giethoorn – 5 maart 2010.
Na maanden van verbouwen en voorbereiding was het donderdag 5 maart eindelijk zover; de feestelijke opening van restaurant Poppie’s in Giethoorn. Intervisual was benaderd om bij de opening een lasershow te verzorgen met inzet van 1 full-color laser en 2 groene laser’s. Daarna werd met pyrotechniek de deur officieel geopend.

 

Sonic Acts XIII, Paradiso, Amsterdam – 25 februari 2010.
Donderdag 25 februari was de start van Sonic Acts XIII – Poetics of Space” in Paradiso, Amsterdam. Bij het optreden van Haswell & Hecker: UPIC Diffusion Session # 22 mocht Intervisual de visuele ondersteuning verzorgen met inzet van 2x 5Watt RGB laserdiode’s. De laser’s vormden een mooie combinatie bij deze bijzonder kunstvorm van geluid en beeld. YouTube >> Foto’s >>

 

Opening Arentheem College, Arnhem – 11 februari 2010.
Donderdag 11 februari werd op de locatie IJssellaan een nieuwe Arentheem College geopend. In opdracht van de gemeente Arnhem werd op het dak van deze nieuwe locatie in winterse omstandigheden een lasershow gepresenteerd met inzet van 1 RGB laser en 2 groene laser’s. Er werd ook gebruik gemaakt van Flame FX om de pay-off : Klaar voor de toekomst! extra te benadrukken. De geluidset en startzuil werden ook door Intervisual geleverd.

 

11e editie van de Heerenzitting – 24 januari 2010.
Na twee eerdere geslaagde editie’s was Intervisual voor de derde keer van de party om de Sassendonkse Heerenzitting met veel spektakel te openen. Ook nu werd de overgang naar de aansluitende act naadloos in de lasershow verwerkt waardoor de dames van Centerfold verrassend het podium konden overnemen. Tijdens de laser effectshow werd er tevens gedanst door the Dutch Michael Jackson. Naast de inzet van 1 RGB laser en 2 groene laser’s werd ook gebruik gemaakt van special effects van Intervisual, waaronder de Flame FX en CO2-jets.

 

Landstede Sportcentrum Zwolle – 11 december 2009.
Er wordt druk gebouwd aan het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Nu de bouw een tijd bezig is was er op 11 december de mogelijkheid om de vorderingen te bezichtigen. Dit ging gepaard met muziek en licht en Intervisual was ook gevraagd om een bijdrage te leveren in de vorm van een lasershow met inzet van 1 RGB diode laser.

 

 

Noordgouw, Heerde – 24 november 2009.
Nadat op de Noordgouw in Heerde de BI(ologie)Na(tuurkunde)S(cheikunde) lokalen waren verbouwd was het nu tijd om deze feestelijk te openen. Intervisual was gevraagd om dit te ondersteunen met laser en special effects. Een speciale laserpresentatie werd getoond terwijl als extra special effects de Flame FX werd ingezet ter ondersteuning van de 3 laser’s.

 

40 jaar Rook bv. – 20 november 2009.
Vrijdag 20 november vierde Rook bv uit St.Jansklooster hun 40 jarig jubileum. Intervisual was gevraagd de feestelijkheden te ondersteunen met een lasershow waarbij 1 RGB laser en 2 Stadium Shots werden ingezet.

 

Kick-off maatschappelijke stage. – 22 september 2009.
Dinsdag 22 september was de kick-off van de maatschappelijke stage voor leerlingen in Elburg. Intervisual was gevraagd dit te ondersteunen. In de sportzaal van de Nuborgh college werden de leerlingen verrast op een lasershow.

 

2e Lustrum Hockey Club Twente – 29 augustus 2009.
Zaterdag 29 augustus vierde Hockey Club Twenty haar 2e lustrum. Het avondfeest werd gehouden bij buitenplaats De Houtmaat in Hengelo en de avond werd afgesloten met een lasershow verzorgd door Intervisual.

 

Pompdagen 2009 – 19 augustus 2009.
Voor het vierde jaar op rij mocht Intervisual op de openingsavond van de Heinose Pompdagen aanwezig zijn om bij te dragen aan de start van de feestweek. Net als voorgaande jaren werd om 23:00 uur een lasershow gestart waarin alle feestelijke activiteiten voor de komende dagen verwerkt was.

 

Laser & Nightglow in Knokke-Heist (B). – 11 juli 2009.
Het weekend rond 11 juli 2009 was het Balloning festival van Knokke-Heist. Op het belgische strand was op zaterdagavond de Nightglow & lasershow waarbij met 2 RGB diode laser’s een 3 dimensionale stralenshow werd gecombineerd met nightglowing, waarbij ook de ballonnen oplichtten op de maat van de muziek.

 

Countus ballonspektakel 2009. – 19 juni 2009.
Op 17, 18, 19 en 20 juni 2009 was de Countus Ballonspektakel in park de Weezelanden te Zwolle. Op de vrijdagavond was de Nightglow & lasershow waar Intervisual bij aanwezig was met 2 RGB diode laser’s en 3 groene diodelaser’s. Via projectie op een ballon werd er afgeteld en werden de sponsoren genoemd. Daarna startte de 3 dimensionale stralenshow gecombineerd met nightglowing.

 

5e Rensa Full Speed Technoshow 2009. – 4 juni 2009.
Op donderdag 4 juni 2009 was de 5e Rensa Full Speed Technoshow 2009 in de Rijnhal in Arnhem. Net als de hele serie was Intervisual ook op de laatste avond aanwezig om af te sluiten met een lasershow met inzet van 2 groene diode laser.


 

4e Rensa Full Speed Technoshow 2009. – 28 mei 2009.
Op donderdag 28 mei 2009 was de 4e Rensa Full Speed Technoshow 2009 in de Koningshof in Veldhoven. Net als de laatste twee keer was Intervisual aanwezig om de avond af te sluiten met een lasershow met inzet van 2 groene diode laser. 

De Jonge Honden spelen “Ether”. – 23 mei 2009.
Op 21, 22 en 23 mei waren de try-outs voor het openlucht theater spektakel “Ether”. Deze voorstelling van “De Jonge Honden” had als onderwerp de 4 elementen en een van die elemeneten, vuur, werd als special effects verzorgd door Intervisual.


 

3e Rensa Full Speed Technoshow 2009. – 19 mei 2009.
In verband met Hemelvaartsdag was de 3e Rensa Full Speed Technoshow 2009 op dinsdag 19 mei ipv donderdag. De lokatie was deze keer Omnisport in Apeldoorn en net als de vorige keer werd de afsluiting verzorgd met inzet van 2 groene diode laser.

 

2e Rensa Full Speed Technoshow 2009. – 14 mei 2009.
Op donderdag 14 mei 2009 was de 2e Rensa Full Speed Technoshow 2009 in de TT hal in Assen. Net als bij de eerste editie was Intervisual uitgenodigd om de avond af te sluiten met een lasershow, nu met inzet van 2 groene diode laser.


 

Rensa Full Speed Technoshow 2009. – 7 mei 2009.
Op donderdag 7 mei 2009 was in Zoetermeer de eerste editie van de Rensa Full Speed Technoshow 2009. Veel bekende merken, skaters, speed en behendigheid en Intervisual was hierbij uitgenodigd om de avond af te sluiten met een lasershow, met inzet van 1 groene diode laser.


 

10e editie van de Heerenzitting – 1 februari 2009.
Na een geslaagde editie in 2008 mocht Intervisual ook de 10 editie van de Sassendonkse Heerenzitting openen. Ook nu werd de overgang naar de 2e act geprogrammeerd in de show waardoor de Diva’s of Dance naadloos konden volgen na de lasershow, welke werd verzorgd met inzet van een colour diode-laser, 2 groene diode-lasers en de Flame FX’s.

 

Feestavond ABN-AMRO – 30 januari 2009.
Na Apeldoorn was nu Dinxperlo aan de beurt voor een ABN-AMRO feest. Dit keer was gekozen voor het thema: Money, money, money. Met een flitsende show werd de avond geopend, gebruikmakend van 1 RGB diode laser en 2 groene diode laser’s. Na de show kon het feest los barsten.

 

Nieuwjaarsfeest ABN-AMRO – 23 januari 2009.
In Apeldoorn was een feestavond van ABN-AMRO met als pakkende thema: Back to the future. Intervisual mocht deze avond ondersteunen en leverde 2 RGB diode laser’s, 2 groene diode laser’s, 1 Skyspot 4000 en de beamer waarmee bij de entree het thema op een groot scherm werd getoond.

 

Opening In De Wal auto’s bv – 12 & 13 december 2008.
In de Wal auto’s heeft in Zwolle een nieuw bedrijfspand laten bouwen en vrijdag 12 december was de opening. Intervisual vertelde de geschiedenis van 46 jaar in een show welke met 3 lasers werd gepresenteerd voor de ruim 1000 genodigden die aanwezig waren bij de opening van de nieuwe locatie.

 

Mercedes Benz personeelsavond. – 18 oktober 2008.
De Smelt in Assen was dit jaar de locatie waar het personeel van Wensink Mercedes hun personeelsavond vierden. Voor de gelegenheid was Intervisual benaderd om een show te schrijven waarin de verschillende onderdelen van Astrum werden getoond. Met inzet van 3 diode lasers werd het personeel verrast met deze show.

 

AkzoNobel Hengelo 75 jaar. – 10 & 11 oktober 2008.
Dit jaar bestond AkzoNobel Hengelo 75 jaar. Intervisual mocht bij de twee daagse festiviteiten aanwezig zijn om drie maal de AkzoNobel show te presenteren. De vrijdag was voor de zakelijke genodigden. De zaterdag middag was voor de niet-actieven terwijl de zaterdagavond voor het huidge personeel was.

 

Groen woning- en projectinrichting – 1 oktober 2008.
1 oktober vond de officiele opening plaats van Groen woning- en projectinrichting in Deventer. Na een toespraak van de burgemeester via een videoboodschap werd een korte maar flitsende show gestart afgesloten met de tekst: Geopend op de gevel geprojecteerd. Tevens straalde een laser vanaf het dak over Deventer.

 

Waterlaboratorium 5 jaar – 26 september 2008.
Namens VDS uit Liempde was Intervisual in de Efteling present voor het feest rond het 5 jarig jubileum van het Waterlaboratorium. In de Droomvlucht werd, met de discotheek van VDS, een swingend en flitsende feestavond gerealiseerd met inzet van een RGB diode laser.

 

Sportgemeente 2008 – 24 september 2008.
In de Giraf in Emmen werd dit jaar bekend gemaakt welke gemeente zichzelf de sportgemeente van 2008 mocht noemen. Voor de visuele ondersteuning van deze verkiezing was Intervisual aanwezig met een RGB 5-Watt diode laser en werd de startzuil ingezet.


 

Leen Ripke & the Blues Dimension – 21 september 2008.
21 september 2008 vond er in de Nieuwe Buitensocieteit te Zwolle een bijzonder concert plaats, Leen Ripke was voor 1 keer weer de leadzanger van Blues Dimension. Met diverse gastoptredens en nauurtlijk Leen aan het woord werd het een wervelende show waarbij de vlammenwerpers en beamer geleverd werden door Intervisual.


 

K.S.V. Sanctus Virgilius – 20 augustus 2008.
Met als thema :” Helemaal GOLD” mocht Intervisual op 20 augustus j.l. de Owee 2008 van Katholieke Studenten Vereniging Sanctus Virgilius met laser ondersteunen. Met inzet van 2x groen diode laser, 1x RGB diode laser en de vlammenwerpers werd op speciaal geselecteerde muziek de aanloop naar de videopresentatie gestart.

 

Pompdagen 2008 – 20 augustus 2008.
Voor het derde jaar op rij mocht Intervisual op de openingsavond van de Heinose Pompdagen aanwezig zijn om bij te dragen aan de start van de feest week. Net als voorgaande jaren werd om 23:00 uur een laser impressie gegeven van alle activiteiten voor de komende dagen.

 

Meat, eat & Greet – 28 juni 2008.
Dit weekend was in Veldhoven wederom de “Meat, eat & greet” georganiseerd door de plaatselijke Plusmarkt. Voorheen werd dit met vuurwerk ondersteund, maar dit jaar werd, in samenwerking met VDS uit Liempde, met de inzet van 3 groene en 1 RGB diode-laser een lasershow verzorgd door Intervisual.

 

Glasvezel voor Rijssen-Holten – 15 april 2008.
In Rijssen werd vandaag de aftrap gegeven voor de uitrol van glasvezel voor snel internet, telefonie en tv. Onder andere de burgemeester was aanwezig voor de officiele start. Namens de leverancier van het glasvezel, Reggefiber, was Intervisual aanwezig met 2 groene en 1 RGB diode-laser.

 

Afsluiting Veldtocht Heino – 4 april 2008.
In Heino werd vrijdag 4 april de Veldtocht afgesloten. In het centrum van Heino waren de deelnemende schoolkinderen (en hun ouders) verzameld om de lasershow ter afsluiting van de succesvolle Veldtochtweek bij te wonen. Vanuit 2 groene diode en 1 RGB diode laser kwam het laserspektakel.


 

Sportgala 2008 Enschede – 7 februari 2008.
Voor de derde keer was Intervisual betrokken bij het Sportgala Enschede. In de aula van de scholengemeenschap werden de sporters in diverse categorieën gehuldigd voor hun sportieve prestatie’s in het afgelopen jaar.

 

9e editie van de Heerenzitting – 13 januari 2008.
Op zondag 13 januari was het alweer de negende editie van de Sassendonkse Heerenzitting gehouden in de Buitensoos in Zwolle. Intervisual mocht de opening van de zitting verzorgen met inzet van een 5 Watt RGB fullcolor diode-laser en 2x 1 Watt groen diode-lasers.


 

Alex viert feest in Cineac – 10 januari 2008.
Op 10 januari had beleggingsbank Alex wat te vieren en hadden voor de gelegenheid het Cineac in Amsterdam afgehuurd voor de feestelijkheden. Intervisual verzorgde een drie dimensionele stralenshow met de inzet van
1x 5 Watt RGB fullcolor diode-laser en 2x 1 Watt groen diode-lasers.

 

Amnesty in music – 30 november 2007.
Amnesty in Music, een project van Stichting Dona Nobis Pacem Raalte in de Pauluskerk, werd georganiseerd met de boodschap : iedereen heeft recht op een eerlijk bestaan. Intervisual stelde belangeloos twee RGB lasers beschikbaar om dit initiatief te ondersteunen.
Nieuwe cylinderhal Rexroth – 22 november 2007.
Op 22 november was Intervisual betrokken bij de openingshandeling van de nieuwe cylinderhal van Rexroth. Met inzet van een 5 Watt full-color diode laser en twee groene diode laser’s werd met een spectaculaire lasershow de opening verricht.

 

Dubbel jubileum Koldijk Lelystad – 8 november 2007.
Op 8 november werd in het Agora theater in Lelystad gevierd dat de vestiging Lelystad van Koldijk alweer 40 jaar bestond tevens was de vestigingsmanager 40 jaar in dienst. Genoeg redenen voor een feest. Met inzet van 4 groene diode laser’s werd de opening van het feest met veel laser geweld uitgevoerd.

 

 

Laser bij opening Pompdagen – 15 augustus 2007.
Nadat vorig jaar tijdens de 20e editie van de Heinose Pompdagen Intervisual voor de eerste keer op de openingsavond een show mocht verzorgen, waren wij ook dit jaar aanwezig op de woensdagavond in Heino.


 

Intrekkersmoal brandweer Enschede – 20 februari 2007.
De Brandweer van Enschede heeft de beschikking gekregen over een compleet nieuwe kazerne. En hoewel de officiële opening nog volgt, was het dinsdag 20 februari tijd voor het traditionele Intrekkersmoal waarbij personeel, familie en oud-personeel was uitgenodigd voor de opening met een lasershow als onderdeel van de festiviteiten.

 

Sportgala 2007 Enschede – 1 februari 2007.
Voor het tweede opvolgende jaar was Intervisual betrokken bij het Sportgala Enschede. In de aula van de scholengemeenschap werden de sporters gehuldigd voor hun sportieve prestatie’s. Dit alles werd visueel ondersteund door Intervisual met de inzet van een 5 Watt full-color RGB laser.

 

Nieuwjaarsborrel Rabobank – 2 januari 2007.
Terwijl het vuurwerk nog nafloot in de oren stond Intervisual op 2 januari al weer paraat voor de eerste klus in het nieuwe jaar. De Rabobank maakte gebruik van de multi-media wand om het nieuwe jaar in te luiden. De 5 Wat full-color RGB laser werd ingezet alsmede de 5.000 Ansi-lumen beamer voor de video projectie.

 

Opening Lumeijn – 21 december 2006.
In Zwolle is een nieuwe school geopend, het Lumeijn. De officiële opening werd ondersteund met de lasers van Intervisual. Via de startzuil werden eerst de twee groene diode-lasers gestart, waarna bij de derde klap
de 3-dimensionale full-color stralenshow werd gestart.

 

van Gansewinkel – 20 december 2006.
In het Orpheus in Apeldoorn was het personeel van afvalverwerker van Gansewinkel bijeen voor het personeelsfeest gecombineerd met wat informatie over het afgelopen jaar en een kerstdiner. Willem Gunneman en Menno Beijer wisten de informatie in een dynamisch jasje te gieten terwijl Intervisual de visuele ondersteuning verzorgde.

 

Delta Wonen – 19 december 2006.
Voor de vijfde keer dit jaar was Intervisual betrokken bij een productie voor Delta Wonen. In de stadsgehoorzaal van Kampen werd wederom de 5 watt RGB-diode ingezet alsmede de beamer. Deze keer werd het grote projectiescherm geïntegreerd in het decor.

 

Opening Valleilijn – 10 december 2006.
In de Valleiregio in Gelderland is 10 december de Valleilijn van start gegaan. Intervisual was hierbij uitgenodigd om de feestelijke start te voorzien van een spetterende maatwerkshow.

 

ProRail klantendag Arnhem – 16 november 2006.
16 november werd in Arnhem een klantendag gehouden, waarin ProRail haar klanten en belanghebbenden informeert over de lopende zaken en de komende projecten. Intervisual was present om met de multimediawand het geheel te ondersteunen met video en laser, met inzet van de 5 Watt RGB-diode laser.

 

Opkomst nieuwe prins in Raalte – 11 november 2006.
Op 11-11 begroette cv “de Stoppelkaters” hun nieuwe hoogheid; prins Wil de eerste. Een hoogheid met een stroomtechnische achtergrond moet natuurlijk met veel spanning opkomen en daarom werd Intervisual benaderd om de opkomst met laserspektakel te ondersteunen i.c.m. diverse video-shots.

 

Delta Wonen 100 jaar – 1 november 2006.
Delta Wonen Kampen vierden op 1 november haar 100 jarige bestaan. De Stadsgehoorzaal was omgebouwd tot een futuristische omgeving waar de bezoeker zich waande in het jaar 2056. In de zaal was een laser plafond gecreerd en tijdens het Journaal van 2056 verzorgde Intervisual de “leaders” met laser en geluid.

 

Project 21 in concert – 7 oktober 2006.
Project 21 is een initiatief van stichting Project 21 welke via de veiling van artikelen van bekende nederlanders geld inzamelt voor diverse goede doelen. Combineer dat met een organisator van concerten en je krijgt “Project 21 in concert”. Zaterdag 7 oktober werd dit ondersteund door Intervisual.

 

75 jaar Grolleman – 16 september 2006.
Sinds 1931 is Grolleman actief in de transportwereld. Met het vervoer van bouwmaterialen en koel/vries transport is het bedrijf nu al 75 jaar op de weg. Om dit te vieren was er zaterdag 16 september een receptie en feestavond waarbij personeel, familie en relaties waren verrast op een lasershow.

 

Vredefeesten Sint Niklaas, Belgie – 2 september 2006.
Jaarlijks wordt in Sint Niklaas, direkt naast Antwerpen, de Vredefeesten gevierd. Dit gaat gepaard met een balloning festival, live optredens en dans. Dit jaar was Intervisual eveneens betrokken bij de festiviteiten. Op zaterdag 2 september werd de avond afgesloten met een groot spektakel waarbij 6 laser’s werden ingezet.

 

20 jaar Pompdagen Heino – 16 augustus 2006.
In 2006 was de 20e editie van de Heinose Pompdagen. Intervisual was aanwezig om de openingsavond te ondersteunen met een laserpresentatie. Met de inzet van 3 diode-laser’s werd het publiek verrast op een 3-dimensionele stralenshow gecombineerd met een animatieshow waarin de feestelijkheden waren verwerkt.

 

Delta wonen Kampen – 29 juni 2006.
29 juni was de laatste van de drie bewonersavonden die Delta Wonen voor 2006 had gepland. Ditmaal waren de bewoners van de omgeving Kampen aan de beurt. Ook zij werden op de hoogte over de activiteiten van Delta wonen, zowel de voltooide als de lopende projecten, ook nu ondersteund door Intervisual.

 

Triple Sproeifeest Hoonhorst – 18 juni 2006.
Sinds het 10 jarig bestaan van het Sproeifeest in Hoonhorst is Intervisual betrokken bij de finale van dit Sallandse zomerfeest. Voor de derde keer op rij werd op de zondag avond een lang weekend van feesten afgesloten met een speciaal voor Hoonhorst geschreven laseranimatie.

 

Delta wonen Wezep – 29 mei 2006.
Dinsdag 29 mei hield Delta Wonen een bewonersavond in het Dorpshuis te Wezep. In navolging van de sessie in Zwolle werden nu de bewoners uit de regio Wezep geinformeerd over de lopende bouwprojecten en overige plannen van Delta Wonen. Intervisual Verzorgde de visuele ondersteuning met laser en video.

 

Droogsproei installatie Geel, België – 23 mei 2006.
Voor de productie van medicijnen is in Geel, België woensdag 23 mei een nieuwe installatie in gebruik genomen. Deze droogsproei installatie maakt het mogelijk om de werkzame stof in medicijnen dusdanig te concentreren dat de patient de helft minder medicijnen hoeft te slikken. Bij de officieële ingebruikname was de belgische minister Fientje Moerman aanwezig om de starthandeling te verrichten, waarop een video en laser presentatie werd getoond. In deze multimedia productie werden de laser animatie’s verzorgd door Intervisual met gebruik van de 5 Watt RGB-diode laser.

 

Delta wonen Zwolle – 22 mei 2006.
Dinsdag 22 mei hield Delta wonen een bewonersavond in de Bolder te Zwolle. Bewoners werden geinformeerd over de lopende bouwprojecten en overige plannen van Delta wonen in Zwolle. Voor de diverse sprekers verzorgde Intervisual de techniek voor het beeldmateriaal, terwijl de 1,5 Watt full-color diode-laser voor aanvullende animatie’s zorgde bij de samenvattingen van Willem Gunneman en Menno Beijer.

 

Full Traffic proef Rijkswaterstaat – 10 maart 2006.
Ter bevordering van de verkeersveiligheid worden er diversen technische middelen gezocht om dat doel te bereiken. Rijkswaterstaat is gestart met de rij-assistent; een hulpmiddel wat met A.C.C. (Active Cruise Control) en L.D.W.A. (Lane Departure WArning) de bestuurder ondersteund in het huidige verkeer. De start van de praktijk proef vond plaatst in het Mobilion van Rijkswaterstaat in Utrecht en werd ondersteund met de multimedia-wand en RGB-laser van Intervisual.

 

Sportgala in Enschede – 26 januari 2006.
Om maar in de sportieve sfeer te blijven werd ook in Enschede een sportgala gehouden waarbij de kampioenen van 2005 uit Enschede werden geeerd. In het Stedelijk Lyceum werden in diverse catergorieen prijzen uitgereikt aan sporters die een aansprekende prestatie hebben verricht in 2005. Ruim 70 sporters kregen van de gemeente een aandenken aan hun sportieve prestatie’s in 2005. Er waren diverse optredens allen in het teken van Bewegen. Intervisual was ter plaatste voor de visuele aanvulling tijdens de uitreikingen met zowel laser als video projectie. Tevens werd de finale ingezet met een spetterende show.

 

Sportgala in Ermelo – 19 januari 2006.
In de Dialoog te Ermelo werden afgelopen donderdag de winnaars bekend gemaakt van de verkiezing sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar. Een deskundige jury bestaande uit Gert Spijker, Wout Roelofs, Bram Burggraaff, Evert ten Napel en Piet Schrijvers hadden uit de genomineerde sporters uit Ermelo de winnaars gekozen, welke bekend werden gemaakt tijdens het sportgala. Sportvrouw werd uiteindelijk Iris Ten Katen, sportman werd Albert van Winkoop en KC Ermelo werd sportploeg van het jaar. Als aanstormend talent werd DSV A1 verkozen terwijl Evert Renden werd benoemd tot vrijwilliger van het jaar. De presentatie van de avond was in handen van Willem Gunneman. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Menno Beijer in combinatie met trio Eenkhoorn. Intervisual tekende voor de visuele effecten.

 

Herindeling afdelingen – 21 december 2005.
Bij de gemeente Emmen zijn er diverse wijzigingen geweest binnen de afdelingen. Woensdag 21 december werden de nieuwe afdelingen alsmede de afdelingshoofden gepresenteerd. Intervisual leverde de multimedia wand met laser en video waarmee het geheel visueel werd ondersteund.

 

Opening autobedrijf Brefeld – 15 december 2005.
Donderdag 15 december opende autobedrijf Brefeld haar deuren op de nieuwe lokatie aan de Midzomerweg in Enschede. Het nieuwe pand werd getoond aan klanten en relatie’s en bij de ingebruikname van een nieuw pand hoort natuurlijk een bijzondere opening. Intervisual mocht voor deze gelegenheid een show presenteren waarin de geschiedenis van autobedrijf Brefeld werd verteld alsmede de opening van het nieuwe pand.

 

Daarom Zwolle – 12 december 2005.
Om de stad Zwolle te promoten is een boek samengesteld onder de naam Daarom Zwolle. Hierin zijn bijzonderheden van de stad opgenomen alsmede diverse zwolse bedrijven. Bij de presentatie van dit boek was Intervisual aanwezig met een RGB-diode laser en twee YAG’s voor een spetterende intro. Uiteraard staat Intervisual ook in Daarom Zwolle vermeld (pagina 115).

 

Essent kerngebruikersdag 2005 – 30 november 2005.
In hotel & congrescentrum Papendal in Arnhem werd afgelopen woensdag de Essent kerngebruikersdag gehouden. In deze rustieke omgeving werd wederom de multimediawand van Intervisual gebruikt om deze informatiedag visueel te ondersteunen met laser en video.

 

Beneleux POP Awards 2005 – 23 november 2005.
Voor de bedrijven die zich bezig houden met instore-advertising werd dit jaar voor de zesde keer de POP Awards uitgereikt. De gouden Pauwen werden uigereikt in diverse categorieen binnen de instore-advertising. De avond werd afgesloten met een lasershow verzorgd door Intervisual met behulp van 1 large-frame laser en drie projectoren.

 

Resultaten Belonitor gepresenteerd – 17 november 2005.
Leaseplan en Rijkswaterstaat presenteerden afgelopen donderdag de resultaten van het Belonitor-project. In Loods 6 te Amsterdam vond dit plaats, waarbij Intervisual het geheel ondersteunde met multi media wand, beamer en RGB-diode laser.

 

Ondernemersdag in Ermelo – 9 november 2005.
Woensdag 9 november was er in de Dialoog te Ermelo een ondernemersdag mede georganiseerd door Wegener. Er werd een workshop gehouden over winkeldiefstal en er werd gekeken naar de uitbreiding van het aantal leden van de ondernemersvereniging. De opening alsmede de afsluiting van deze ondernemersdag werd verzorgd door Willem Gunneman, waarbij Intervisual voor de laseranimatie’s en videoprojectie zorgde.

 

Overijssel op stoom – 4 november 2005.
In de Twentse schouwburg vond vrijdag 4 november het woonfestival Overijssel op stoom plaats. Wethouders betrokken bij het woonbeleid uit heel Overijssel kwamen hier samen om deel te nemen aan workshop’s en excursie’s. Bij de workshops werd gebruik gemaakt van de multimediawand van Intervisual, terwijl bij de opening en afsluiting het geheel tevens met laser visueel werd ondersteund.

 

Nieuw pand voor GFK – 3 november 2005.
Op donderdag 3 november had GFK een feestelijke opening te vieren. Met de inzet van acrobatiek, muziek, licht, geluid en laser werd het nieuwe pand in Amstelveen geopend. Met de inzet van twee largeframe laser’s werd zowel projectie verzorgd als laser effecten rond de optredende acts.

 

Dagje Belgie, Puurs – 17 september 2005.
Zaterdag 17 september was een dubbelslag in Belgie. Op twee lokatie’s werd een open-air lasershow verzorgd in combinatie met vuurwerk. In Puurs stonden we voor de tweede keer in het kader van de PukemaRock. Op het kerkplein werd op de kerk het animatie gedeelte geprojecteerd terwijl het drie dimensionale stralen geweld over het plein denderde en het vuurwerk op de achtergrond de lucht vulde.

 

Dagje Belgie, Ekeren – 17 september 2005.
Zaterdag 17 september was een dubbelslag in Belgie. Op twee lokatie’s werd een open-air lasershow verzorgd in combinatie met vuurwerk. In Ekeren, waar we voor het derde jaar present waren, was er extra reden voor een feest, Ekeren bestaat dit jaar 850 jaar. Hierdoor was het budget ruimer waardoor er vanuit vijf projectie punten gelaserd werd. Met de inzet van large-frame 20 watt wit-licht gas-laser’s en extra inzet van een RGB-diode laser werd het massaal opgekomen publiek wederom een half uur durende laser en vuurwerkshow gepresenteerd welke met veel enthousiasme werd ontvangen.

 

Feest in Oldeberkoop – 14 september 2005.
Woensdag 14 september was er dubbel feest in Oldeberkoop. Oldebekoop bestaat dit jaar 900 jaar en ook de ondernemings vereniging jubileert. Om dit feit te vieren was er door de ondernemersvereniging een symposium georganiseerd met als gastspreker onder andere Loek Hermans namens MKB Nederland. Voor de visuele ondersteuning van de sprekers werd de multimedia wand van Intervisual ingezet. Tevens werd de samenvatting van de avond met laser ondersteund.

 

10e RomBomBom festival – 3 september 2005.
Zaterdag 3 september was de 10e editie van het RomBomBom festival. Het festival, mede georganiseerd door de Towersnorr’n, was weer voorzien van diverse Nederlandse artiesten waaronder: Arne Jansen, Patrick, Jeroen, Henk Wijngaard, Sugar Lee Hooper, Harm Wolters en Marianne Weber. De opening werd alweer voor de vierde keer verzorgd door Intervisual en halverwege het programma was er nog een show waarin tevens de vrijwilligers van de Mafkikkers werden bedankt voor 10 jaar ondersteuning.

 


Reaal-dag in Lage Vuursche – 30 augustus 2005.
Dinsdag 30 augustus was Intervisual betrokken bij een Reaal-dag in Lage Vuursche in samenwerking met Gunneman producties. De multi-media wand werd overdag gebruikt voor de powerpoint presentatie’s en DVD weergave. Aan het eind werd de dag samengevat door Willem Gunneman ondersteund met laseranimatie’s welke live werden toegevoegd aan het vocale geweld van Willem.

 

Sproeifeest wederom met laser afgesloten – 26 juni 2005.
Afgelopen weekend stond Hoonhorst weer in het teken van het jaarlijkse Sproeifeest. De 2005 editie van het feest was weer vol activiteiten, met op de zondagavond de afsluiting met een lasershow, dit jaar voor de tweede keer verzorgd door Intervisual. Net als het voorgaande jaar werd een largeframe full-color laser ingezet in combinatie met drie projectoren. Ook nu werd de laserproductie, speciaal voor het Sproeifeest geschreven, met veel gejuich en enthousiasme ontvangen.

 

Heropening rwzi Dieverbrug – 24 mei 2005.
Na een ingrijpende renovatie van anderhalf jaar is op 24 mei de riool water zuiverings installatie Dieverbrug heropend. Deze rwzi is onderdeel van waterschap Reest & Wieden en werd in 1976 in gebruik genomen. Door de groeiende behoefte aan capaciteit werd het noodzakelijk om de installatie te verbouwen. Namens Roelofs entertainment verzorgde Intervisual de openingshandeling waarbij via een laseranimatie in combinatie met video het parcours werd getoond van “vuil” water naar gezuiverd water.

 

60 jaar bevrijding 1945 – 2005 – 5 mei 2005.
Dit jaar was het 60 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd en er voor Nederland een einde kwam aan de tweede wereldoorlog. Net als 10 jaar geleden bij het 50 jaar bevrijding was ook nu een groot spektakel georganiseerd in Raalte. Stichting Dona Nobis Pacem verzorgde de organisatie van het concert met 75 muzikanten en een groot koor van meer dan 100 leden. Op de Domineeskamp werd dit muziekstuk, geschreven door Hans Groen, uitgevoerd en met laser begeleid door Intervisual. Met de inzet van 3 large-frame lasers en 2 RGB-diode laser’s werd vanuit 5 punten het muzikale vuurwerk versterkt met lasereffecten. Ook de 6 x 4,5 meter grote videoschermen en beamer’s, gebruikt bij de uitvoering, werden geleverd door Intervisual.

 

ROC Aventus – 29 maart 2005.
In het Orpheus theater te Apeldoorn werd dinsdag 29 maart de ROC Aventus relatiedag georganiseerd. Deze dag, speciaal voor het personeel van de verschillende vestigingen, werd geopend en afgesloten met een theater spektakel geheel in circus stijl. Met het thema Cirque du ROC werden de bezoekers verrast door het internationale aanbod van theater, zang, acrobatiek en magie. Het geheel werd visueel ondersteund met laser en video verzorgd door Intervisual.

 

Bovag Tweewieler verkiezingen – 14 maart 2005.
Sinds een aantal jaren worden in de tweewielerbranche verkiezingen gehouden in de categorieën: Tweewieler technicus-, Bromfiets technicus- en Tweewielerwinkel van het jaar. Op 14 maart werd de uitslag van deze verkiezing gepresenteerd in de Fabrique in Maarssen. In de bijzonder atmosfeer van de voormalige fabriekshal presenteerde Willem Gunneman de avond, waar hij, samen met Menno Beijer achter de toetsen en Intervisual voor de laser animatie’s, de avond vorm mocht geven.

 

IIR Hypotheken Award 2005 – 22 februari 2005.
22 februari werden in het Hilton te Amsterdam de IIR Hypotheken Award 2005 uitgereikt. Voor de presentatie van de genomineerden alsmede de uiteindelijke winnaar was Intervisual present met een van de onlangs gekochte RGB-diode lasers. De winnaar van de Award was uiteindelijk BLG hypotheken.

 

Drie keer Thomson – 21, 22, 23 februari 2005.
Als producent van oa MP3 spelers, home cinema set’s, LCD schermen en plasma schermen heeft Thomson de presentatie van enkele nieuwe producten georganiseerd voor afnemers als EP, BCC, Expert en Mediamarkt. Behalve dat de gasten werden geinformeerd over de nieuwste snufjes was er ook de Thomson Quiz, waarbij deelnemers konen meedingen naar prijzen. Tevens was er de Thomson blues, uitgevoerd door Willem Gunneman. Voor het visuele aspect was Intervisual betrokken bij deze productie voor zowel de videoprojectie als de laseranimatie’s.

 

Noordgouw, Hattem – 4 februari 2005.
Tijdens de feestelijke heropening van de school december vorig jaar mocht Intervisual de lasershow verzorgen na de interne verbouwing van de school. Bij deze opening waren de scholieren niet vertegenwoordigd, maar om hen toch te kunnen laten genieten van de Noordgouw lasershow werd vrijdag 4 februari alsnog de show opgevoerd voor de leerlingen alsmede hun ouders. Ook nu werd de Noordgouw-show met veel enthousiasme ontvangen.

 

SportGala Ermelo 2005 – 20 januari 2005.
Donderdag 20 januari werd in Ermelo het SportGala 2005 gehouden waar de sportman, vrouw en team van het jaar werden gekozen. Eerst werden de kampioenen van het afgelopen seizoen gehuldigd, waarna er werd overgegaan tot de verkiezing in de drie categorieen. De presentatie van de avond was in handen van Willem Gunneman die werd begeleid door pianist Menno Beijer. De visuele ondersteuning met laser werd verzorgd door de RGB-diode laser van Intervisual.(foto:www.janderoofotografie.nl)

 

100 jaar Konst – 8 januari 2005.
Met de start van het jubileum jaar van het 100-jarige Konst werd zaterdag 8 januari een groot personeelsfeest gehouden in ‘Het Hart van Holland’ te Nijkerk. Voor het aanbieden van het kado van het personeel stelde Willem Gunneman het concept samen en voerde dit uit. De geschiedenis van 100 jaar Konst werd samen gevat in een verhaal en aansluitend in een lied, waarbij de visuele aanvulling met laser en video werden verzorgd door Intervisual (foto:www.evaposthuma.nl).

 

Bolsward Op Podium 2005 – 1 januari 2005.
Voor de vijfde keer op rij organiseerde stichting BOP (Bolsward Op Podium) de Oliebop op 1 januari. Omdat editie 2005 een lustrum is werd aan laser gedacht om het concert met lauter regionale artiesten en band’s, extra feestlijk te openen. Met een tien minuten durende show werd het publiek verrast op deze onverwachtte opening van het festival, welke volledig was uitverkocht in sporthal de Middelzee.

 

Start 2005 in België – 1 januari 2005.
Nadat Intervisual vorig jaar, via VDS evenementen uit Liempde, voor de eerste keer betrokken was bij de feestelijke afsluiting van het eerste dag van het nieuwe jaar, gingen we nu op herhaling in Koksijde, Belgie. Nu het publiek ongeveer wist wat er ging komen werd de uitdaging nog groter om het publiek weer enthousiast te krijgen. Maar met de mooie combinatie show in samenwerking met de vuurwerkmeesters van Vangelabbeek uit Belgie lukte dat wederom.Ook nu kon terug worden gekeken op een geslaagd evenement.

 

Midwinterevenement Belgie – 26 december 2004.
Net als de voorgaande jaren waren de tweede, derde en vierde Kerstdag in Bokrijk weer gereserveerd voor het Midwinterevenement op het Domein in Bokrijk.Het thema dit jaar was “nieuwjaar” en naast het vuurwerk en diverse andere activiteiten als acrobatiek en theater was er een doorlopende lasershow van 17.00 uur tot 21.00 uur afgewisseld met grootbeeld video. Alleen al de eerste avond waren ruim 18.000 bezoekers getuige van de laseranimatie’s en drie-dimensionele stralenshow welke Intervisual namens VDS evenementen uit Liempde mocht verzorgen.

 

Personeelsavond Gouden Gids – 16 december 2004.
Donderdag 16 december werd in Nieuwegein een personeelsavond gehouden voor de medewerkers van de Gouden Gids. Willem Gunneman was gevraagd de avond aan elkaar te praten terwijl Intervisual de visuele ondersteuning mocht verzorgen. Met inzet van de multi-mediawand werden de vliegensvlugge grappen van Willem met laserbeelden versterkt.

 

Noordgouw Hattem heropend – 9 december 2004.
Na een verbouwing werd 9 december de Noordgouw te Hattem feestelijk heropend. De burgemeester van Hattem verrichtte de officiele start van de lasershow. De daarop volgende show liet de genodigden de 40-jarige geschiedenis van het beroepsonderwijs in Hattem zien met aansluitend een 3D effectshow.

 

Auto van Wenum verbouwd – 19 november 2004.
19 november was de officiele opening van de nieuwe lokatie van Auto van Wenum in Deventer. Intervisual verzorgde alle techniek, nodig bij de openingsfestiviteiten. Het geluid, licht, de confetti kanonnen en de lasershow, die ook nu in nauw overleg met de klant tot stand was gekomen.

 

Jubileumfestiviteiten deel 3 – 13 november 2004.
Na de relatiedag en de studentenavond werd nu de reunieavond van voormalige studenten en personeel ondersteund met een speciaal geschreven show. Aan de Fuchsiastraat werd de opening van de avond gelijk vaart gegeven met de dynamische beelden en effecten welke in de Landstedeshow verwerkt waren.

 

Swingend 25 jarig jubileum – 10 november 2004.
Na de relatiedag ter ere van het 25 jarig bestaan van de afdeling recreatie en toerisme van de Landstede, werd er 10 november een discofeest gehouden voor de studenten van deze opleiding. Tijdens de Coca cola drive-inn show werd de Landstede-lasershow met veel gejuich ontvangen.

 

Dutch Pro Grand Prix 2004 – 6 november 2004.
6 november werd voor de 3e keer de Dutch Pro Grand Prix gehouden waarbij de top van de europese bodybuilding streed om de titel in de Amsterdamse Factory. Voor de 2e keer was Intervisual hierbij betrokken door de verschillende klasse’s te openen met een lasershow. Tevens werden de profs-solo acts ondersteund.

 

Landstede T & R 25 jaar – 22 septemer 2004.
Dit jaar bestaat de afdeling Toerisme en Recreatie van de Landstede 25 jaar. Om dit jubileum te vieren is er onder andere een relatieavond in dit kader georganiseerd welke werd afgesloten met een lasershow waarin in vogelvlucht de ontwikkelingen van de afgelopen 25 jaar werd weergegeven. In een sfeervolle Nieuwe Buitensociteit konden de gasten het full-color lasergeweld vanuit 3 projectiepunten bewonderen.

 

Puurs (B) sluit stralend af – 18 september 2004.
De jaarlijkse festiviteiten in Puurs wordt afgesloten met een groots vuurwerk. Dit jaar mocht Intervisual, namens VDS uit Liempde, bijdragen aan het visuele spektakel, door met behulp van een largeframe laser projectie’s te verzorgen op het plaatselijke kerkgebouw en een 3D stralenshow richting het publiek.

 

Maastricht overdekt – 10 & 11 september 2004.
Tijdens de festiviteiten rondom Maastricht Forts & lights op 10 en 11 september jongstleden werd de limburgse hoofdstad 2 avonden virtueel overdekt met laserlicht. Met behulp van een hoogvermogen YAG-laser werd vanaf het historisch fort Sint Pieter een permanente lasershow geven in de lucht boven Maastricht. Op grote afstand was het spektakel te bewonderen. Namens VDS evenementen uit Liempde was de uitvoering in handen van Intervisual.

 

Sproeifeest sluit af met laser – 27 juni 2004.
Het Sproeifeest in Hoonhorst heeft dit jaar voor het eerst gekozen voor laser bij de afsluiting van het feest. Deze 11e editie van het Sproeifeest werd op zondagavond flitsend beeindigd met een lasershow.

 

Op herhaling in Hardenberg – 25 juni 2004.
Na een succesvolle editie vorig jaar mocht Intervisual dit jaar op herhaling tijdens het ballonnen festival in Hardenberg. Omdat het comitie Klepperstad dit jaar ook nog eens 25 jaar jaar bestond kon er extra worden uitgepakt. Wederom werden er drie large frame lasers ingezet en werd met behulp van 4 projectiepunten het laserlicht naar het publiek aan de overzijde van de Vecht gestraald. Met de extra inzet van 40.000 Watt licht, vuurwerk en wederom de assistentie van de brandweer van Hardenberg werd er een flitsende 30 minuten-durende show gepresenteerd om alle feestelijkheden te ondersteunen.

 

Mr.Holland & Mr.Belgium – 16 mei 2004.
In de Nieuwe Doelen in Gorinchem werd 16 mei gestreden om de titel Mr.Holland & Mr.Belgium van de bodybuildingbond W.A.B.B.A. Ook werden de deelnemers voor het EK geselecteerd om te gaan strijden in Belgie. De opening werd verzorgd door Intervisual, net als de effecten bij het gastoptreden van wereldkampioen 2003 David Dahan.

 

Vecht voor vrede – 4 mei 2004.
Dat laser niet alleen bij dance-events hoeft worden ingezet leek weer tijdens het herdenkingsconcert welke 4 mei werd gegeven in sporthal Tijenraan in Raalte. Met het thema Vecht voor vrede werd in het kader van de nationale dodenherdenking een concert uitgevoerd met medewerking van Big band Hans Groen, het Hanze orkest en het gelegenheidskoor Raalte, met in totaal zo’n 200 man/vrouw op het podium. Ter ondersteuning van de muziek werden er historische videobeelden getoond en tevens werd er gebruik gemaakt van ingetogen lasereffecten die op gepaste momenten de sfeer, door de muziek opgeroepen, versterkte.

 

Koksijde 2004 stralend begonnen – 1 januari 2004.
Voor laseristen is er maar een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen en Intervisual deed dat dan ook… met een open-air lasershow enwel in het Belgische Koksijde. Namens VDS evenementen uit Liempde werd, na een nacht van vuurwerk-geweld, op 1 januari om 19.00 uur de eerste dag van 2004 afgesloten met een laserpresentatie in het centrum van deze belgische kustplaats. Met projectie op de plaatselijke bibliotheek en in combinatie met een stralenshow en vuurwerk werd de dag stralend afgesloten. Een goed begin van het nieuwe jaar…….

 

Nederland stralend wereldkampioen – 2 november 2003.
Mede in het kader van het 100 jarig jubileum van de nationale korfbal bond werd dit jaar het wk korfbal gehouden in de city of sports, Rotterdam. Intervisual was bij de openingsceremonie betrokken waar m.b.v. een large-frame en een small-frame laser een spectaculaire opening werd verzorgd. Op een projectiescherm van 10 bij 8 meter werden de 16 landen welkom geheten bij dit sportieve evenement, waarna het publiek werd verrast op een stralenshow en een robot-act, voorzien van een “laser-gun”, welke ook door Intervisual was geleverd. Voor de sportievelingen onder ons, Nederland wist het wk als winnaar te beëindigen.

 

Ekeren, Belgie leeft! – 20 september 2003.
Het belgische Ekeren vierde haar jaarlijkse feest met als thema Ekeren leeft!. Evenals voorgaande jaren werden de festiviteiten op de zaterdag ondersteunt met vuurwerk. Dit jaar tevens met de medewerking van Intervisual, die met de inzet van een large-frame laser projectie en effecten richting het 3000-koppige publiek verzorgde. Met een totale showduur van 32 minuten werd het publiek met zowel laser als vuurwerk vermaakt. Op de muren van kasteel Veltwyckhof werd de show geprojecteerd, waardoor dit historische pand een uiterst futuristische functie kreeg.

 

Rombombom straalt voor de 3e keer – 30 augustus 2003.
Voor de achtste maal werd het Rombombom-festival georganiseerd in de Nieuwe Buitensociteit te Zwolle. Dit feest werd voor de derde keer ondersteund met het laserlicht van Intervisual. Als mede-sponsor van het evenement werd zowel de opening als de start na de pauze met een lasershow versterkt, waardoor er met veel spektakel vaart werd gegeven aan het tochal boeiende programma.

 

Mega projectie op 300 vierkante meter – 26 juni 2003.
Dit jaar werd voor de eerste keer het Bavaria Ballonnen festival te Hardenberg afgesloten met laser. Met de inzet van drie large frame lasers werd het publiek aan de andere zijde van de Vecht verrast op een lasershow met projectie op een scherm van 20 x 15 meter, welke op zijn plaats werd gehouden door twee telescoop kranen. Natuurlijk was er ook een drie dimensionale stralenshow welke over een breedte van 100 meter richting het publiek straalde. Met extra inzet van 30.000 W bewegend en conventioneel licht werd de show extra dynamisch. Tevens werd met assistentie van de brandweer uit Hardenberg 3 waterfonteinen opgespoten wat voor de finishing touch zorgde.

 

Laser bij EO-jongeren dag in Gelredome – 14 juni 2003.
Intervisual was dit jaar voor het eerst betrokken bij de uitvoering van de EO-jongerendag welke wederom gehouden werd in het Gelredome in Arnhem. Voor de drie dimensionale effecten werd gebruik gemaakt van twee largeframe lasers die via fibers het laserlicht naar vier projectoren op het podium leidden. Met twee projectoren werd full-color laserlicht geproduceerd, en twee projectoren leverde groen laserlicht.

 

Mega open-air spektakel in Venlo – 10 mei 2003.
Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van OCE was er in Venlo een grote vuurwerk en lasershow te bewonderen aan de kade van de Maas. Met behulp van 3 large-frame laser’s en de Mobiele Laser Unit (M.L.U.) werd het publiek aan de overzijde van de Maas verrast op een complete show van 25 minuten waarin laser, vuurwerk, licht en geluid volledig synchroon liepen en de menigte tot menig juich-uitbarsting wist te bewegen. De menigte van meer dan 20.000 toeschouwers stonden op een afstand van 175 meter te genieten van het geboden spektakel.

 

Van den Pol verandert van huisstijl – 25 april 2003.
Van den Pol elektrotechniek heeft met ingang van 25 april een nieuwe huisstijl welke met laser geweld is geintroduceerd. Tevens werd er afscheid genomen van de directeur. In de grote zaal van het Nieuwegein business centrum werd de wisseling van huisstijl verwerkt in een show welke met drie projectoren werd getoont aan het 900-koppig publiek.

 

RomBomBom festival – 20 augustus 2001.
Zaterdag 20 augustus was de 6e editie van het RomBomBom festival. Het festival, mede georganiseerd door de Towersnorr’n, was weer voorzien van diverse Nederlandse artiesten. De opening werd alweer voor de 2e keer verzorgd door Intervisual en halverwege het programma was er nog een show waarin tevens de vrijwilligers van de Mafkikkers werden bedankt voor hun ondersteuning.

 

RomBomBom festival – 9 september 2000.
Zaterdag 9 september was het RomBomBom festival in de Buitensoos in Zwolle. Het festival, mede georganiseerd door de Towersnorr’n, was weer voorzien van diverse Nederlandse artiesten. De opening werd dit jaar verzorgd door Intervisual en halverwege het programma was er nog een show waarin tevens de vrijwilligers werden bedankt.

 

Koninginnedag Wierden – 30 april 1996.
Dit jaar was Intervisual uitgenodigd om de festiviteiten rondom koninginnedag in Wierden van laser te voorzien. Midden in het centrum van Wierden werd, op het marktplein op het vaste buitenpodium, een laserpresentatie getoond waarin de feestelijkheden werden samengevat. Aansluitend werd een ’toegift’ gegeven met onze eerste lasershow via Pangolin, onze nieuwe lasersoftwarepakket.

 

Introductie Peugeot 406 – 25 oktober 1995.
Op 25 oktober opende het nieuwe pand van Peugeot dealer van de Ven haar deuren. Voor de gelegenheid mocht van de Ven de introductie van de Peugeot 406 laten plaatsvinden in hun nieuwe onderkomen. Om dit op een spektaculaire wijze te laten gebeuren werd Intervisual benaderd om de introductie met laser te ondersteunen.

 

Opening pand OostNederland – 25 september 1995.
Op 25 september werd het nieuwe pand van OostNederland geopend en ter gelegenheid van dit feit werd Intervisual gevraagd om een multimedia show te produceren waarbij video en laser werd geïntergreerd. De beelden van de videopresentatie werden versterkt, omlijnd of zelfs vervangen door laseranimatie.

 

50 jaar bevrijding 1945 – 1995 – 5 mei 1995.
Ter gelegenheid van 50 jaar bevrijding werd er in Raalte een groot spektakel georganiseerd door de Stichting Dona Nobis Pacem. Op de Domineeskamp werd een muziekstuk, geschreven door Hans Groen, uitgevoerd en met laser begeleid door Intervisual. Met de inzet van 3 large-frame lasers werd het muzikale vuurwerk versterkt met lasereffecten.

 

Feestavond vrijwilligers 4Daagse – 24 juni 1994.
Ook dit jaar werden de vrijwilligers van de 4Daagse van Nijmegen weer bedankt middels een grote feestavond in de schouwburg van Nijmegen. Met medewerking van diverse artiesten, waaronder Lee Towers en een lasershow van Intervisual werden de vrijwilligers in de watten gelegd voor alle werkzaamheden die zij zo enthousiast hadden verricht.

 

Opening faculteit Informatica UT – 26 mei 1994.
Op 26 mei werd op het terrein van de Universiteit Twente een nieuwe afdeling geopend, de faculteit Informatica. Intervisual was gevraagd om op het buitenterrein een laserpresentatie te verzorgen waarin dit heugelijke feit werd weergegeven. Zowel de lasers als de geluidsinstallatie werden door ons geleverd.

 

Opening PTT BUsinesscenter – 3 december 1993.
Aan de Schuttevaerkade in Zwolle opende de PTT Businesscenter op 3 december officieel de deuren. Intervisual was gevraagd de openingshandeling met laser te ondersteunen. Met een maatwerkproductie werd de opening een magisch moment, waarbij ook de geluidsversterking vooor de sprekers werd verzorgd door Intervisual.

 

Europamanifestatie Zwolle – 18 september 1993.
De binnenstad van Zwolle stond 3 dagen in het teken van de Europamanifestatie. Op diverse lokatie waren aktiviteiten, maar de grote feesttent op het grote kerkplein was het centrum van het festival. Op de laatste avond werden de feestelijkheden afgesloten met een lasershow. Terwijl vanaf de Peperbus een 25 Watt laser rond straalde over de regio, waarbij er een file onstond rond de Peperbus van nieuwsgierige bezoekers, werd in de feesttent het massaal gekomen publiek verrast op een mooie animatieshow waarin europa en de sponsoren werden getoond, gevolgd door een 3D stralenshow. Pers >>

 

5-Jarig jubileum EPON – 14 & 19 november 1992.
In november bestond EPON 5 jaar en natuurlijk moest dit worden gevierd. Met 2 feestavonden, één voor genodigden en één voor het personeel, werd er groots uitgepakt. Als feestlokatie was gekozen voor de grote zaal van de Bonte Wever en op beide avonden was er een afsluitend laserspektakel buiten op de parkeerplaats. Intervisual was gevraagd het jubileum in een laserpresentatie samen te vatten. Dit was de eerste productie waarbij gebruik werd gemaakt van een full color laser met alle kleuren van de regenboog!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube