headerIV2015.jpg

Marsweg 65

Sinds 1997 is Intervisual gevestigd aan de Marsweg 65 in Zwolle. Op bedrijventerrein Marslanden, aan de doorgaande weg is Intervisual eenvoudig te vinden in vak F1. Door de groeiende vraag om ruimte is in 2007 een grootscheepse verbouwing gestart, waarbij een verdieping is toegevoegd en het pand aan de buitenzijde volledig opnieuw is bekleed. Tevens is de hal, met daarin de studio en het magazijn, uitgebreid. Op 30 mei 2008 hebben we vervolgens met relaties, familie en vrienden het vernieuwde pand feestelijk geopend.

Vanuit de entree heb je toegang tot de studio om demo’s te bekijken of een geschreven show te beoordelen. Ook kom je vanuit hier naar het magazijn, het directiekantoor, de toiletten, de kantine en de trap naar de eerste etage

Het directiekantoor doet vooral dienst als ontvangstruimte wanneer er een kleine groep bezoekers komt, mocht de groep groter zijn dan verhuizen we naar de presentatieruimte boven. Verder staat hier het bureau van onze directeur.

Om een potentiële opdrachtgever de mogelijkheden van laser te demonstreren, of om het resultaat van een geschreven show te beoordelen, kan onze studio worden bezocht. U neemt plaats op onze sfeervolle tribune….

….waarna de show wordt getoond met gebruik van de zelfde laseropstelling die ook uiteindelijk bij uw productie wordt ingezet. U krijgt een goed beeld van wat uw gasten te wachten staat!

Wanneer u met de trap naar boven gaat komt u op de eerste etage. Vanuit hier heeft u toegang tot de presentatieruimte, het productiekantoor en de technische dienst.

Wanneer er een grotere groep bezoekers langs komt maken wij gebruik van de presentatieruimte. Hier kunnen de wensen en het script voor de show worden besproken. Ook is er ruimte om eventueel een tussentijdse vergadering te beleggen om de voortgang te bespreken, zeker wanneer er meerdere partijen bij de productie betrokken zijn.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube